söndag 19 december 2010

Vilka är vi


Vi (ET), Eva Olsson Eckardt och Tony Eckardt, har varit engagerade i frågor och forskning kring ”det okända” i över 50 år.

Vi är båda 40-talister och har genom åren träffat väldigt många som håller på med olika områden inom ”det okända”, både forskare och privatpersoner och varit med i en hel del föreningar, sammanslutningar, grupper och nätverk inom området.

 – Vi har sysslat med allt som den nuvarande materiella vetenskapen inte ägnar sig åt, liv efter döden,   reinkarnation, UFO, telepati, parapsykologiska fenomen, sanndrömmar, alternativt botande, andra dimensioner och så vidare. Vi har gått kurser i healing, kanalisering, meditation, slagruta och lärt oss prata med den andra sidan.

På 80-talet gjorde Tony närradio i ämnet över Stockholmsområdet, totalt blev det 700 radioprogram ideellt. ”Nya Dimensioner” hette programmet. Tony, som är elektroingenjör, var bland annat med om att starta UFO Sverige och forskningsföreningen Psykobiofysik.

Eva är sociolog i botten från Umeå universitet. Är bördig från Norrland och har tidigare arbetat som vägledare. Hon har haft egna mediala upplevelser från och till ända sedan barndomen.

- Vi har ägnat hela vårt liv, över ett halvt sekel, att utforska det stora okända runt omkring oss och har insett att den nu rådande materiella världsbilden är fel, att det finns fler världar och dimensioner och andra naturlagar än den materiella vetenskapen erkänner och känner till idag. Vi samlar fortföpande bevis för en ny världsbild på vår Världsbildssida Secretgalaxy.com.

– Tillsammans har vi hitintills skrivit två böcker och gjort två DVD, "Närkontakt med UFO" och "TV-kontakt med Andra Sidan". Vi säljer våra böcker och DVD på eget förlag, Shekinah Media.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar