torsdag 3 februari 2011

UFO över Jerusalem den 28 jan 2011

Flera videos ur olika vinklar visar hur ett UFO sänker sig ner över Tempelberget i Jerusalem.


Bilderna är inte särskilt klara eftersom det var mörkt ute, men de fångar ett glödande klot som faller ner mot Klippmoskén, blir kvar och svävar en tid och sedan snabbt stiger mot skyn och försvinner.

Jerusalem är centrum för tre världsreligioner.

På Tempelberget ligger den gamla Klippmoskén som är en viktig islamisk helgedom.
Dessutom är platsen den allra heligaste för judarna. Judiska traditionen ser det som den andliga korsningen himmel och jord. 
För de kristna är staden Jerusalem mycket viktig.

Vi (ET) har länge önskat att utomjordingarna skall visa sig offentligt och inte bara smyga runt i buskarna. Nu verkar det som de tagit ett stort steg inför officiellt framträdande.

Vi hävdar i vår bok ”Närkontakt med UFO", 1997, att bibeln skall tolkas som att utomjordingar varit inblandade när profeterna skapade världsreligionerna. Profeterna trodde att dessa utomjordingar som kontaktade dem var Gudar och Änglar och blev deras apostlar. Utomjordingarna har på så sätt påverkat mänskligheten, vår kultur och utveckling under årtusenden och gör det fortfarande även idag och vill vara med och styra när stora förändringar görs på vår Jord.

Försöker utomjordingarna med sin uppvisning över Jerusalem påverka den politiska utvecklingen

Just nu pågår en stor revolution i arabvärden som troligen kommer att förändra hela mellanöstern och hela världspolitiken. 
Genom att hänga över Jerusalems heligaste plats och sända en signal till de inblandade i konflikten att ”Gudarna” (utomjordingarna) ser dem så kan de påverka den politiska utvecklingen.
I denna religiösa del av världen så ser man tecken i skyn på andra sätt en vi och detta kan påverka den politiska utvecklingen av revolutionen.

ET

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar